Showreel 2019

Fragmenten uit de animatiefilms MaanPizza Hawaii en Eiland voor het programma Studio Snugger, regie Marieke van Middelkoop en Mandy Geuskens, NTR, 2015-2017. Fragmenten uit de korte animatiefilms Dwangneurose en Electro Convulsie Therapie als onderdeel van educatieve programma’s voor psychiaters, Prelum Accredidact, 2018 en animaties voor de film Palingmagie, regie Hanneke van der Linden, 2018 in opdracht van het Palingmuseum in Harderwijk.

Carnaval der Dieren

Pianisten is onderdeel van de educatieve app Carnaval der Dieren. Uitgevoerd door Lucas en Arthur Jussen en musici van Koninklijk Concertgebouworkest. Tekeningen door Fiep Westendorp. Geproduceerd door Follow a Muse in samenwerking met Koninklijk Concertgebouworkest, 2017.

Carnaval der Dieren

Introductie en Koninklijke Mars van de Leeuw is onderdeel van de educatieve app Carnaval der Dieren. Uitgevoerd door Lucas en Arthur Jussen en musici van Koninklijk Concertgebouworkest. Tekeningen door Fiep Westendorp. Animatie in samenwerking met Marieke van Middelkoop. Geproduceerd door Follow a Muse en Koninklijk Concertgebouworkest, 2017.

 

Showreel 2015

Bevat fragmenten uit de speelfilm Pim & Pom, Het Grote Avontuur, regie Gioia Smid, Pim & Pom bv Fiep Westendorp Illustrations, Flinck Film bv, 2014 en uit de korte film Milkmaid, regie Ivan Bogdanov, compote Collective, 2014 Bulgarije. Animaties voor het thema Food in het Muzeiko Bulgaria te Sofia, Compote Collective, 2015 Bulgarije, animaties voor Kamelen, NTR en de pilot Heppie.

Without You

Scène uit de speelfilm Pim & Pom, Het Grote Avontuur. Gezongen door Liz Longley.
Regie Gioia Smid, Pim & Pom bv Fiep Westendorp Illustrations, Flinck Film bv, 2014.

Showreel 2011

Bevat fragmenten uit de korte animatiefilm De Eekhoorn en de Zwaluw, regie Arjan Boeve, Coconino, 2009 en de teaser Brians Brain, Fin Film, 2006.

Daan de Zwaan

Een korte geanimeerde film, gebaseerd op de illustratie van Jill Hesketh en het lied van Henry Muldrow als onderdeel van het project Dromen van Dieren, regie Mandy Geuskens, Stichting Culturele Droomwevers, 2008.

Showreel 2006

Bevat fragmenten uit de korte animatiefilm Wie de schoen past, regie en script Thomas Colthof en Ruth Meyer, Animation World, 2006 en uit de documentaire Echo’s of War – Finding courage, regie Joop van Wijk, Molenwiek Film BV, 2005.

Zooey De Dromen

Animaties voor de documentaire Zooey in samenwerking met Studio C, regie en scenario Boudewijn Koolen en Zooey Sternheim, VPRO, 2004.

Zooey, De Dromen bevat al de animaties getekend in houtskool en is voor persoonlijk gebruik samengesteld.

Heel Hoog

Kortfilm van Mandy Geuskens en Alex van Niel als onderdeel van een project, Neonmedia, 2002. Muziek Mickey Smid Studio.

De Kersenboom

Afstudeerfilm uitgevoerd in de traditionele techniek van leg-animatie. KASK Hogeschool Gent, 1999.